Äntligen en målare

Äntligen en målare

Hallå där i solskenet!

Ni läste rätt, här skiner nämligen solen och det var ett tag sedan det inträffade i Jönköping. Det var några dagar sedan som det publicerades ett inlägg, men nu är det återigen dags och den här gången kommer det handla om min lägenhet. Jag har haft en målare på besök som äntligen har färgat om väggarna.

Som jag tidigare berättat så flyttade jag till denna lägenheten inför det att jag skulle börja studera här i Jönköping. Ni som studerar eller har studerat vet om att det är en period där man får se över sina utgifter och ha ett extra öga på sin ekonomi. I mitt fall kunde jag helt enkelt inte lägga några pengar på att renovera om min lägenhet, men nu när jag äntligen är färdig med mina studier och har börjat arbeta så kommer det vara min prioritering att göra om lägenheten.

Jag har aldrig publicerat några bilder på min lägenhet och det är av den anledningen att väggarna såg allt annat än fina ut. För det första så var det tapet i alla rum och det var inga vanliga färger utan det var tapeter med stora blommor och massa konstiga mönster. Nu när en målare har varit här så är det en betydlig skillnad, blommiga tapeter är utbytta mot enfärgade väggar. Sovrummets väggar är målade i en mörkblå färg som skapar en riktig harmonisk känsla. I vardagsrummet är det numera en en ljusgrå färg som passar perfekt in med min soffa och tv-bänk.

Nästa projekt med lägenheten blir att renovera köket och jag tror att det blir en helrenovering med nya köksluckor och nytt kakel. Jag tänkte under kvällen ta lite bilder på mina nya väggar och publicera här på bloggen så håll er uppdaterade.

Ha det bra!


Kommentarer är stängda.