Byggservice i Helsingborg

Byggservice i Helsingborg

God morgon bloggen och mina kära läsare

Så va det dags att försöka hitta en byggservice i Helsingborg som kan hjälpa oss att byta fasad på huset. Förra året bestämde vi att det skulle få bli årets husprojekt. Jag vet inte om ni som har hus känner igen er men man blir liksom aldrig färdig med ett hus, det finns alltid någonting att göra och fixa. Och en annan sak är att man lär sig att försöka ligga steget före, alltså att man ser att snart behövs det göras något med taket och då kanske man kan vänta en vinter till men fixa det innan nästa års vinter. Man vill ju helst undvika de där akuta sakerna men tyvärr går väl inte allt att förutspå heller.

Det är ju lite av ett projekt att hitta en byggservice, man får helt enkelt börja leta runt och fråga efter offerter och ta ställning utefter det. Vi har också fått tips av lite vänner och bekanta som har anlitat olika firmor i Helsingborg, så då har vi fått några namn som både rekommenderas och som avråds från att anlitas.

Vi har kommit överens om färg på huset, för vi vill inte ha den ljusgråa som fasaden är i idag. Nu kommer det bli mörkare grå som går åt blågrönt. Jag hade sett ett hus på nätet med den färgen och fått hjälp av en färgbutik att ta fram prover för att se vilken som matchar bäst och jag tror att vi har en vinnare! Det ska bli så roligt att få iordning på utsidan och få ny färg, det blir ju nästan som ett nytt hus!

Nu får jag återgå till jobbet istället för att drömma om sommarens husprojekt, men vissa dagar är det lättare att vandra iväg i tankarna.

Hoppas ni har en helt underbar dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.