Byggservice i Ystad

Byggservice i Ystad

Hejsan!

Just nu så är min son ute på praktik hos en firma i Ystad med tjänster inom byggservice, han går just bygg på gymnasiet och trivs jättebra. Det är så roligt när han kommer hem från praktiken på eftermiddagarna och man ser hur roligt ha haft det. Det känns också skönt att känna att han valt rätt gymnasielinje. Det är ju annars inte lätt att veta vad man vill medan man är så ung.

Hans farbror jobbar inom byggservice och min son har pratat mycket med honom inför sitt val av utbildning och ställt mycket frågor, det har varit så bra att han kunnat fråga någon han känner och har förtroende för. Han har inte sin pappa att fråga om saker och prata med så det är skönt att han har sin farbror.

Gymnasieutbildningen verkar bra, men det är ju alltid något särskilt att vara ute på praktik och vara ute på en arbetsplats. Han gillar ju också just att få göra rent praktiskt så det är verkligen något som passar honom bra. Att också vara på en arbetsplats man trivs på kan ju vara en bra fot in på arbetsmarknaden, börja skapa kontakter och få referenser redan nu. Vad som också är roligt är att han har så mycket att berätta om kvällarna att jag också lär mig en hel massa om byggservice! 

Jag kan undra vad han kommer hem och pratar om idag.. Igår önskade han att jag skulle laga hans favoritlasagne till middag, så det ska jag åka och handla ingredienser till innan jag sätter mig och jobbar lite. Han är annars också väldigt duktig på att fixa mat och brukar hjälpa mig i köket, men när han ber så där snällt så smälter ju mitt mammahjärta.

Jag önskar er en alldeles fantastisk dag!


Kommentarer är stängda.