Målare i Solna

Målare i Solna

Hallå där gänget!

Jag hoppas att ni är redo för ett nytt inlägg och idag kommer det handla om någonting som satte lite färg i vardagen, givetvis pratar jag om en målare. Jag var lite trött på att ha olika färger på mina väggar i sovrummet och kände att jag behövde få in lite mer ljus i rummet, även fast jag gillar att sova när det är mörkt så behöver det inte vara mörkt på dagarna. Min chef tipsade mig om en målare här i Solna som utförde sprutmålning, jag visste inte riktigt vad det innebar men varför inte prova tänkte jag och kontaktade honom. Igår kom han hit för att ge mitt gråa sovrum en ljusare kulör. Det var verkligen en upplevelse när min målare tog fram sin maskin och började måla väggarna och taket. Om man hade haft en sådan maskin hemma så hade jag nog målat om varannan vecka, för jösses vad fort det gick. Det kändes som ett betydligt enklare och smidigare alternativ än att använda sig av en roller. Målaren lämnade lägenheten i Solna samma dag och nu har jag helt plötsligt fått lite ljus i sovrummet, det känns riktigt skönt.

Varje gång jag får upplevelser där hantverkare gör ett fruktansvärt bra jobb så börjar jag alltid gå runt i hemmet och leta efter andra saker som de kan tänkas göra med mitt hem. Jag vet inte riktigt varför jag gör det men det slutar ofta med att jag ringer samma hantverkare någon dag senare för ett nytt projekt. Det här är definitivt en målare som jag kommer att kontakta i framtiden när det dyker upp mer jobb. Nu tycker jag vi avslutar det inlägget för att ta en efterlängtad helg som kommer bjuda på massa roliga aktiviteter. Håll utkik här på bloggen för mer inlägg!


Kommentarer är stängda.