Vi ska anlita målare för att fixa fint barnrum

Vi ska anlita målare för att fixa fint barnrum

God morgon på er

Här i Strömsund har vi lite grått och regn idag, men det behövs faktiskt lite regn efter flera soliga och fina dagar. Den här veckan sitter jag och kikar efter någon firma med målare som kan ta ett uppdrag för oss. Vi ska nämligen måla och tapetsera ett rum som vi ska göra om till barnrum. Det är en gammal inbyggd garderob och ett ganska tråkigt rum just nu som vi mest haft som plats för förvaring. Men nu när vi väntar en liten så ska vi göra om det till ett mysigt och fint rum till den lilla. Så vi ska ha hjälp av en målare som kan både tapetsera om väggarna men även måla om taket.

Vi har tänkt att vi själva ska riva den gamla garderoben, men sen vill vi ha hjälp att göra det snyggt och fint och då tar vi hjälp av en kunnig hantverkare så att det helt säkert blir bra gjort. Vi hade kanske kunnat göra det själva, men då kommer det kanske inte bli riktigt lika bra plus att det är bekvämare att låta någon annan göra det. När man ändå har möjlighet att låta en professionell målare göra det så är det väldigt skönt att överlåta det till den.

Vi har valt ut tapeter och taket ska bara målas vitt så att det blir fint och fräscht. Det finns några olika företag och byggfirmor i närheten av Strömsund så vi får se vilken det blir. Men jag har hittat en som jag ska kontakta idag och be om offert så får vi se. Jag förstår om de inte kommer hinna innan semestrarna men jag hoppas att de kan så snart som möjligt. Än så länge har vi några månader på oss dock så det ska nog hinnas med. Ha en fin dag kära ni!


Kommentarer är stängda.