Ett köksbord och fyra stolar ska målas om

Ett köksbord och fyra stolar ska målas om

God morgon. Jag har skaffat en hobby, det är nämligen så här att jag har upptäckt hur fantastiskt roligt det är att måla om gamla möbler. Jag har börjat shoppa allt mer på secondhand och jag ser nu möjligheterna även i en del gamla skamfilade möbler. Häromdagen köpte jag ett köksbord och fyra stolar som vid en första blick såg ut som om de hade sett sina bästa dagar. De kommer bli riktigt tjusiga när ommålningen är klar. Om mina följare på den här bloggen skulle vara intresserade av att måla om era möbler här i Västerås så skulle jag vilja ge er en rekommendation på ett företag som heter Rustikverkstan. Jag har flest följare som bor i Västerås med omnejd, men givetvis kan även ni som bor i någon annan stad och som även ni vill måla om era möbler beställa naturlig och giftfri färg ifrån det här företaget på deras webbshop. Det finns hela 25 olika kulörer att välja på, därför kan alla som vill måla om sina möbler i Västerås vara säkra på att kunna hitta en färg som ni tycker om. Det är ett färgpulver som blandas med vatten, det är jättebra för då behöver man bara blanda till den mängd färg som man behöver för tillfället. Det vore jätteroligt om ni ville skriva några ord under kommentarerna i det här inlägget så att jag får veta vad det är för möbler ni planerar att måla om. Själv tänker jag ta några bilder när bordet och stolarna är färdigmålade och lägga ut på sociala medier, så får ni se det färdiga resultatet. Det var allt för den här gången, hoppas ni tyckte det var roligt och intressant att få läsa om det här. 


Kommentarer är stängda.