En snickare som gör fönsterbyte i Kalmar

En snickare som gör fönsterbyte i Kalmar

Hej på er!

Då var det dags för fönsterbyte på vårt fritidshus i Kalmar. Det är vårt hobbyprojekt att få iordning en liten oas där ute. En plats för avkoppling, återhämtning och samla goda energier. Inför nästa del i projektet har vi nu hittat en snickare som ska hjälpa oss att byta fönster. Vi tänker behålla de gamla fönsterna som är väldigt fina, men kitta om och måla om dem. Bara det kommer bli ett lyft och göra att det inte drar in lika mycket. Även om vi inte är där särskilt mycket på vintrarna så är det ju tyvärr inte alltid 25 grader, sol och vindstilla på de svenska somrarna.

Vi åker till Kalmar och vår sommarstuga när vi har en långhelg och på semestern spenderar vi mycket tid där. Det är i ett lugnt område och bara någon kilometer från oss ner mot sjön ligger ett område med kolonilotter. Det ser väldigt mysigt ut men jag är glad att vi inte har så många grannar precis runt husknutarna. Där emot kan man bli väldigt inspirerad av deras trädgårdar och odlingar, så vi har också gjort en liten kryddträdgård.

Snickaren vi har fått tag på är en vän till familjen så det känns skönt att veta vem han är och att det är en firma vi känner förtroende för. Hur brukar ni göra när ni ska anlita en hantverkare av något slag? Går ni efter personliga rekommendationer främst eller en firma som kan visa bra med arbetsprover på sin hemsida eller sociala medier? Det finns ju olika sätt att gå tillväga på, huvudsaken är att man anlitar en sakkunnig firma och att man blir nöjd med resultatet.

Förövrigt hoppas jag vi får en riktigt fin sommar med mycket sol och bad, och massa jordgubbar!

Jag önskar er en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.