Nya väggar tack vare målare

Nya väggar tack vare målare

Tjenixen bloggen!

Var hälsade alla studenter i Lund, en tredjedel av terminen är gjord och vi går mot ljusare tider. Men framförallt tack vare ett gäng målare så går vi mot en invigning av det nya kårhuset, färgen är på plats i hela lokalen och möblerna flyttas in i detta nu. Efter ett kortare uppehåll från vårat andra hem så kan vi i kåren nu meddela att om en vecka så kommer invigningen, givetvis har vi bjudit in våra målare och alla hantverkare som har hjälpt oss. Kom dit och visa din tacksamhet till dessa fantastiska målare, snickare och fantastiska hantverkare.

Jag som sekreterare och lokalansvarig kan meddela att kårhuset nu inte bara är det bästa i Lund utan vi konkurrerar med hela Sverige. Om en vecka så kommer det bjudas på lite lätt tilltugg och dryck samtidigt som vi kommer kunna erbjuda er ett stort utbud av olika aktiviteter. Vår målare som kommer från Etile Måleri & Fog har verkligen satt färg på väggarna så att det sprakar, här inne väcks sinnet till liv. Huset som består av sammanlagt fem stora rum och ett kök har alla en unik design där inget rum påminner om det andra, spelrummet tar dig tillbaka till de gamla spelhallarna i USA på tidigt 80-tal samtidigt som sportrummet ger dig känslan av att du befinner dig på en arena. Vill man bara koppla av så har vi nu ett relaxrum med harmoniska färger och sköna fåtöljer, perfekt ställe för att läsa på lite inför en tenta eller bara ta en tupplur.

Nu tänker jag inte avslöja mer om hur det ser ut, ni får helt enkelt se på invigningen. Om några timmar så har det blivit dags för mig att sätta foten i tentasalen, så jag tänkte repetera lite nu.

Vi ses om en vecka vänner!  


Kommentarer är stängda.